+355 42 359943 info@futurplast.al

FuturPlast Shqiperi

Me nje eksperience shume vjecare ne tregun shqipetar, me profesionist dhe dedikim kundrejt cdo klienti, ne jemi zgjidhja me e mire per biznesin tuaj.
Me shume

Produktet tona

Gjithmon cilesore dhe me standarde europiane per te mbrojtur konsumatorin dhe rritur suksesin e biznesit tuaj

Me shume

Robotika

Robot industrial per te ndihmuar biznesin tuaj ne rugen drejt suksesit.
Me shume

Sherbime

Cdo dite, me prane biznesit tuaj duke ofruar sherbime te larmishme, suport teknik te dedikuar dhe konsulence.
Me shume

Produkte

Te Futurplast Shqiperi do gjeni shishe plastike, ambalazhime te permasave te ndryshme me cilesi europiane

Me shume

Sherbimet

Futurplast Shqiperi ofron nje game te gjere sherbimesh ne sektore te ndryshme perfshire suport te vazhdueshem dhe cilesor per klientet tane

Me shume

Robotik

Ne bashkpunim me partnere nderkombetar lider ne rajon dhe evrope, Futurplast Shqiperi ofron zgjidhje per te automatizuar proceset e biznesit tuaj dhe lehtesuar operacionet tuaja.

Me shume