+355 42 359943 info@futurplast.al

Produktet tona

Lista e produkteve te ofruar nga Futur Plast

Produktet tona, prodhohen duke pasur parasysh standardet nderkombetare per cilesin (ISO 9001:2008) si dhe standarde te tjera te mirenjohura per sigurine dhe mos demtimin e ambientit. Te gjithe materjalet qe perdoren nga ne, jane te testuara per mos leshim te lendeve ndotese ne ambient, si dhe per mungesen totale te toksinave qe mund te demtojne produket e ambalazhuara. Me ne klienti eshte i sigurt.

Shishe Pet

Shishe Pet, trasparente dhe te bardha te dimensioneve:

  •  0.5lt;
  • 1lt;
  • 1.5lt.
Shiko galerine

Kontenitor

Kontenitor ushqimor dhe industrial te rrumbullakt, me dhe pa etikete te dimensioneve:

  •  Te vegjel (0.5lt dhe 1lt)
  • Te mesem (3.8lt dhe 5lt)
  • Te medhenje (10lt dhe 18lt)
Shiko galerine

Na kontaktoni

Nese jeni te interesuar per me shume informacion rreth produkteve tona, mos hezitoni nga shkruani sot, dhe ne do jemi te gatshem tu pergjigjemi per cdo problem

Kontaktet