+355 42 359943 info@futurplast.al

Sherbime

Cfare sherbimesh ofron Futur Plast

Sot, prodhimi konsiston të jetë më I gjerë në fushën e veprimit me cmime vërtet konkuruese . Sot, Futur Plast ofron pervec produkteve Plastike dhe sherbime inxhinierike per:

Robotika

Suport teknik i specializuar per robotet industrial, kryesisht kartezian
g

Paisje mekanike

Projektime paisjesh mekanike me kontroll elektronik

Shërbime

Shërbime inxhinierike dhe mekanike

Galeri e projekteve