+355 42 359943 info@futurplast.al

Zgjidhje robotike per ndermarjen tuaj

Ne ju ofrojme te gjitha fazat per te automatizuar proceset tuaja te punes. Fal inxhinjerve tane, ne ju ofrojme Ideim, Projektim, Realizim dhe Suport per Robotet Industrial.

Konceptimi

 

Ne ju asistojme gjate analizes dhe ofrojme zgjidhje per problemet tuaja

 

Gjate kesaj kohe kemi konceptuar dhe ndihmuar biznese te ndryshme per te automatizuar proceset e punes. Po ju japim disa shifra per te

Projekte te konceptuara

Biznese i besuan profesionalizmit

Projektim

 

Inxhinjeret tane do projektojne robotin me te pershtatshem per nevojat tuaja

Projektim

Inxhinjeret tane profesionist, do projektojne zgjidhjen me te pershtatshme per nevojat tuaja

Dokumentim

Projektet tona, jane te dokumentuara bazuar ne standarde nderkombetare, dhe kjo do ju ndihmoj ju ne cdo moment te beni ndryshimet e nevojshme ne projekt

Implementim

FuturPlast e bene projektin tuaj realitet. Fale ekspertizes tone, dhe partnerve tane nderkometar, ne implementojme cdo projektin tuaj

Realizimi

 

 

Ne ndertojme robotet te cilet do ju ndihmojne te permiresoni dhe automatizoni punen tuaj

 

Na kontaktoni

 

Nese jeni te interesuar per me shume informacion rreth sherbimeve tona, mos hezitoni nga shkruani sot dhe ne do jemi te gatshem tu pergjigjemi per cdo problem

 

Na shkruani